VELKOMMEN

nyheter

om foreningen

aktiviteter

sopp

nyttevekst

oppskrifter

markedsplassen

ut i verden

arkiv

E-post

HSNF på Facebook


NYHETER


For dagens allersiste nyheter, gå til HSNFs Facebook side; linken er nederst til venstre.


UTVIDA SOPPKURS FOR VIDERKOMNE HAUSTEN 2017
Vil du bli soppsakkyndig, er dette noko for deg. Dersom du ønskjer å kunne meir om sopp utover det grunnleggjande, kan dette også vere eit spennande kurs for deg. Haugaland sopp- og nytteveksforening skal i september 2017 arangere soppkurs med eit pensum som kvalifiserar til å gå opp til eksamen som soppsakkyndig. Kurset er intensivt på 40 timar over 2 helgar: 1.09.–3.09.17 og 22.09–24.09.17.
Der vil bli førelesingar, turar for å finne sopp og ikkje minst praktisk arbeid med sopp. Ta gjerne kontakt om du er interessert eller ønskjer nærare opplysingar på kurshausony@yahoo.com.

kantareller

SOPPKONTROLLER DER DU ER OG DIGITAL SOPPKONTROLL
Soppsesongen er i gang. Norge har 300-400 soppkontrollører som sørger for soppkontroller som skjekker soppen din gratis. Norges sopp- og nyttevekstforbund lanserer i disse dager en sopp-app—en måte å få skjekket soppen av kontrollør om det ikke er en soppkontroll i nærheten å oppsøke. Send et foto til sopp-appen og chat med en kontrollør. Sjekk ut soppkontroll.no for å nedlaste appen. Der finner du oversikt over soppkontrollene og informasjon om den digitale kontrollen!

Sist oppdatert 2017.08.20. Webredaktør WH Hubbard